Vil du gerne have et farverigt badeværelse?

21 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Der er intet pænere end et farverigt badeværelse. Selvom der er mange, der tyer til det klassiske hvide, så kan et farverigt badeværelse give en forfriskende effekt i dit hjem. Med et farverigt badeværelse kan du få skabt et personligt rum, der reflekterer din stil, og det kan gøres til et behageligt rum at opholde sig i. Læs med her, om vores idéer og tips til hvordan du kan få et farverigt badeværelse. 

 

image

 

1. Ny maling på dine vægge

Hvis du ønsker at male væggene i dit badeværelse, skal du vælge lysere farver. En lys gul farve vil få et lille rum til at føles meget større og luftigere. En mørk farve kan dog også fungere godt, hvis du vælger kun at male den ene side af væggene på badeværelset. Det er nok til at give badeværelset mere karakter, end hvis du maler hele rummet i en mørk farve. Du kan også eksperimentere, og male loftet i en farve. Det bryder lidt med rummet og det kan give en sjov og anderledes kontrast ude på badeværelset.

 

2. Farvede fliser

På samme måde som maling kan fliser også være en nem måde at give dit badeværelse lidt farve. Hvis du ikke er sikker på, hvilken farve du skal vælge, kan du veksle mellem forskellige farver af fliser på rækkerne. Det kan give rummet et unik udseende, og tilføjer en sjov twist til det klassiske hvide. Du kan også male ovenpå eksisterende fliser, du skal dog bare være sikker på, at malingen er egnet til fliser og ikke vægge.

 

3. Få malet dit badekar

Du kan også gøre noget anderledes, såsom at male dit badekar i en ny farve. Det er ikke almindeligt vægmaling, som man benytter til dette. Her skal du bruge speciallavet maling, der kan erstatte den gamle emalje med noget nyt. Du kan vælge mellem forskellige farver til dit badekar, så du kan få et flot resultat. Du kan finde emaljespecialister, der kan udføre remaljering af badekar, for at være garanteret et godt resultat.

Flere Nyheder