Spar på varmen med nye yderdøre

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Synes du, det trækker lige lovligt megetm og er din varmeregning til den dyre ende, bør du få undersøgt dine ydredøre og vinduer og se om det kan betale sig at få dem udskiftet, så du får et hjem der er bedre isoleret og dermed får du en mindre varmeregning.

Viser det sig at dine døre og vinduer er for gamle og utætte er der flere ting du skal overveje inden du køber nye. Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer og der hvor du skal købe dine nye vinduer. Eks. klarfonster.se.

Ytterdörrar

Hvordan skal dine døre se ud?

Det første er selvfølgelig det visuelle. Hvordan skal dine nye døre og vinduer se ud. Hvis der er begrænsninger er det jo så som så med hvor meget du kan gøre, men ellers kan du jo overveje om de skal se anderledes ud end de nuværende. Det kan også være at du hellere vil have større vinduer og døre end de nuværende.

For at få mere lys ind i din bolig. Det kan også være at du gerne vil udskiftet et af dine vinduer med et par terrassedøre, så du nemmere kan komme ud på terrassen. Det er relativt nemt for din tømrer at skære et større hul i væggen med et diamantbor.

Når du har det visuelle på plads er det næste du bør overveje om dine døre skal vende ind eller ud af. I Danmark vender de typisk ind af, men hvis du vælger at vende dem ud af, forudsat at de ikke støder op i taget, er at du får mere plads i din entre. 

Sidst med ikke mindst skal du beslutte dig om alle dørene skal have samme lås og dermed kun en nøgle. Hvis det er tilfældet, skal du huske at give producenten af dine døre, at de skal have samme låsecylinder. 

Flere Nyheder