Ser facaden på din bolig træt ud? Så vælg facaderens i Kolind

15 november 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du en bolig, hvor facaden er begyndt at bære præg af gule, grønne eller grå skjolder? Eller er facaden så småt blevet ramt af alger? Så ved du sikkert alt om, hvordan det kan præge det førstehåndsindtryk, man får af dit hjem. Heldigvis er der gode muligheder for at forvandle facaden, hvis du er træt af, at boligens ydre ser beskidt ud. Hvilken løsning du kan vælge, får du svar på herunder. 

Vælg facaderens i Kolind når boligens facade ser træt ud 

Der er særligt en behandling, som kan gøre underværker for facader, når de er begyndt at se grimme ud. Den behandling er facaderens. Det smarte ved facaderens er nemlig, at der arbejdes med at få bugt med alger og skjolder i forskellige trin. 

image

Sådan foregår facaderens i Kolind 

I første trin vil en professionel give facaden en algebehandling, så de nemmere kan slippe facaden. Det er ekstra vigtigt at få bugt med alger, da der på en ubehandlet algefacade kan ende med at vokse mos. Og i mos kan der ophobes en del regnvand, hvilket kan give frostsprængninger i fuger og mursten. 

I trin to vil bliver facaden renset, og allerede her vil du se en markant forskel. Det er også noget af det gode ved facaderens i Kolind – resultaterne kommer med det samme. Det bliver derfor også ekstra nemt at forholde dig til, hvad du betaler for. 

I tredje og sidste trin får din facade en imprægnering. Og lige præcis dette trin er ekstra vigtigt. En imprægneret overflade vil være bedre til at afvise vand, og det bliver sværere for snavs at sætte sig. Resultatet af facaderens i Kolind kommer derfor også til at holde i længere tid, når arbejdet afsluttes med en imprægnering. 

Hvis du gerne vil lære mere om facaderens i Kolind, så kan du læse mere her. 

Flere Nyheder