Sæt trumf på din udstråling med lækker parfume

21 november 2019 Astrid Pedersen
Sæt trumf på din udstråling med lækker parfume

Det er vigtigt at have en lækker og velduftende parfume i sit sortiment. Men hvordan finder man den helt rigtige parfume?

Find en parfume, du selv synes om

Når du indleder din jagt på en parfume, bør du først og fremmest beslutte dig for, om du søger en parfume som kan bruges til hverdag, eller om det skal være en parfume, som passer til nattelivet og de intime stunder. Der er næsten ikke noget mere kvalmt end at skulle lugte til en tung og sensuel aften parfume i bussen eller på jobbet. Disse bør du gemme til en hed aften i byen, og i stedet vælge en let og volatil duft til dagtimerne.

Dernæst er det selvfølgelig vigtigt, at du selv kan lide duften af din nye parfume. Til dette formål kan du benytte dig af duftprøver på papir. Snus dig frem, og find en parfume, som gør dig glad.

Vælg en parfume, som passer til dig

Når du således har fundet en parfume, som du selv kan holde ud at snuse til, bør du teste den for at finde ud af om den nu også passer til dig. En parfumes endelige duft udvikles efter et par timer på din hud, hvor duft stofferne i parfumen vil gå i forbindelse med de naturlige kemikalier, som udskilles gennem din hud.

Du kan, med andre ord, ikke blot gå ud fra, at du vil kunne komme til at dufte lige så himmelsk som din veninde, hvis blot du bruger den samme parfume. Derfor bør du afprøve parfumen ved at sprøjte et par dråber på huden, og dernæst lade duften udvikle sig over et par timer. Blev det ikke som du havde forestillet dig, kan du teste en ny parfume dagen efter.

Du kan med fordel bestille din nye parfume online, og spare tid og penge. Køb parfumer online på sephora.dk

Flere Nyheder