Hvilken bil skal jeg vælge?

06 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Inden du styrter ud og køber en ny bil bør du tage et kig på dine behov. Skal din nye bil fungere som familiens primære transportmiddel er det en god idé at vælge en bil med en rummelig kabine og et ditto bagagerum.

En hatchback eller en stationcar, hvor du har mulighed for at lægge et eller flere sæder ned, giver større fleksibilitet i forhold til bagage plads end en sedan eller en mindre bil.

Hvis du der imod leder efter en bil som skal tjene som familiens bil nummer to, og ikke nødvendigvis skal kunne bruges til at fragte samtlige medlemmer rundt på daglig basis, kan du vælge en mindre bil – eventuelt en minibil som ikke har den største kabine. En sådan bil vil egne sig fint til by og ærinde kørsel, og er meget besparende når det handler om brændstof.

Er du og din familie klar til at deltage i den grønne omstilling vil en el eller hybrid bil være fremtiden. Og bor I ude på landet hvor vejforholdene ikke altid er ideelle i løbet af vinter halvåret kan du med stor fordel overveje en firhjulstrukket bil med mange kræfter.

Køb din nye bil brugt – det kan godt betale sig

Uanset hvilken bil type du ender med at beslutte dig for vil du kunne spare store summer på at købe en brugt model frem for en fabriksny en af slagsen. Alle biler, som sælges fra nye i Danmark, er nemlig belagt med høje afgifter af den danske stat, hvilket puster nyprisen kunstigt op.

Gassen går dog ret hurtigt at denne ballon, og allerede inden for de første fem år har bilen smidt det meste af sin nyværdi. Og det kan du som bilkøber drage fordel af når du køber din nye bil brugt.

Find din nye brugte bil på Biltorvet.dk

Flere Nyheder