Hvem skal sætte dine &Tradition lamper op?

07 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvem skal sætte dine &Tradition lamper op?

Tvivler du lidt på dine egne evner til at sætte lamper op?

Måske føler du dig ikke tryg ved at skulle lege med el-installationer. Du er nærmest den type, der slukker for hovedrelæet, når du bare skal koble end større stikdåse til.

Det er lidt ligesom, at nogle mennesker har skræk for vand, mens andre ikke kan lide at holde pistoler i deres hænder, og ligeledes kan andre typer ikke fordrage tanken om at rode ved elektricitet.

Men derfor skal du jo have el derhjemme, og der skal også være lys, som kommer af flotte lamper, og når du ser de følgende &Tradition lamper, så vil du nok anskaffe sig et par stykker af dem: https://andlight.dk/shop/tradition-620c1.html

Du kan godt lige overskue at pakke dem ud, og hvis der bare er tale om en lampe, der skal fungere som standerlampe eller kontorlampe, så er du ikke bange for at sætte den til, selvom det kræver meget tilløb til at gøre det, og det måske tager lang tid.

Men når det så kommer til at skulle hænge en af lamperne op i loftet, så ved du som det første, at du heller ikke er den store håndværker og sikkert bare vil lave unødvendige huller i vægge, forsøge for mange gange, hænge den skævt med videre.

Dog er din største fare, når du skal koble lampen op til elværket derhjemme.

Du har styr på, om det kan trække den nye lampe, du har skaffet den rette pære, og generelt kan du din lærdom fra fysiktimerne.

Men bare tanken om at skulle sætte strøm til, det huer dig ikke.

Her er det ingen skam, at du tilkalder en ven, der kan hjælpe dig, men hvis det heller ikke giver dig ro i sjælen, så er den rette løsning måske at vælge en autoriseret elektriker til at gøre arbejdet for dig.

Så slipper du helt for at skulle rode med det selv, og du ved, lampen bliver sat grundigt op.

Flere Nyheder