Hvad gør et kursus i Project til en succes?

30 april 2021 Cecilie Mortensen

Med et kursus i Project kan du eller dine medarbejdere blive styrket i at planlægge og styre diverse projekter. Når det er sagt, så er det helt store spørgsmål selvfølgelig bare, hvad der spiller ind på, at en investering i et Project kursus bliver en succes. Det får du flere bud på i denne artikel. 

Hvad karakteriserer et succesfuldt kursus i Project? 

Dine medarbejdere kan omsætte kursusindholdet i praksis 

Et succesfuldt kursus i Project er naturligvis et, hvor medarbejderne kan bruge deres nye viden, når de kommer tilbage på arbejdspladsen. Dette stiller naturligvis også nogle krav til den måde, kurset er opbygget på, og hvordan indholdet præsenteres på. Det kan f.eks. være et must, at dine medarbejdere undervejs i kurset selv prøver kræfter med de ting, der undervises i, da det er og bliver den bedste måde, man kan få et pensum helt ind under huden på.

Kurset kommer omkring medarbejdernes udfordringer

Noget andet der gør et kursus i Project succesfuldt er, at det også adresserer præcis de udfordringer, som dine medarbejdere har. På den måde kan de nemlig blive styrket på de områder, hvor de har haft et behov for det. I den forbindelse spiller du som arbejdsgiver naturligvis en rolle. Grib gerne telefonen og snak med forskellige kursusudbydere om, hvorvidt de kan skræddersy et forløb til din arbejdsplads – eller at der i det mindste kan tages fat i emner, som dine medarbejdere har særligt svært ved. 

Hvis du til en start kan finde et kursus, som kan leve op til de to punkter, der er nævnt herover, så har du alle gode forudsætninger for at få et succesfuldt kursus i Project. Og det er uanset, hvor mange eller få der skal sendes afsted. Det kan derfor også godt svare sig, at du bruger lidt ekstra tid på at undersøge den kursusudbyder, som holder til tæt på dig. For at hjælpe dig lidt på vej, så start gerne med at kontakt 4D. 

Flere Nyheder