Gode råd om at få råd til en gulvafslibnings-pris

20 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Gode råd om at få råd til en gulvafslibnings-pris

Generelt behøver det ikke koste alverden at få foretaget en gulvafslibning, og her kan kvaliteten stadig være på et højt niveau.

Så længe man vælger nogle fagfolk, der ved, hvad de laver, og kan sætte sig ind i dine specifikke behov som kunde og direkte ved, at man ikke kan sætte den samme pris på to forskellige gulve der skal slibes ned, da aldrig to gulvafslibningsopgaver er ens.

Man skal ikke gå efter de billigste håndværkere, der udfører denne slags opgaver, men hvis du bliver tilbudt en pris, der ligger langt over det gennemsnitlige af, hvad du har undersøgt dig frem til, så skal dine alarmklokker nok ringe.

Bare fordi, man som firmahar den dyreste pris, er det ikke ensbetydende med, at man leverer den bedste service eller resultat.

Men som fællesnævner kan man dog godt være sikker på, uafhængig af trætypen på dit trægulv, at du skal lægge en del penge til side, hvis det er hele din private bolig, der udelukkende eller hovedsageligt består af trægulvsbeklædning, der tit eller bare jævnligt skal slibes ned.

Hvis man ikke lige har en forening eller anden stor gruppe mennesker, der sammen kan spæde pengene sammen til at betale for en gulvafslibning, kan det godt beløbe sig op til et større beløb, hvis man skal have slebet et stort areal ned – specielt hvis dette ikke er blevet slebet ned længe.

Er man ligefrem desperat og kigger på gulvet og konstaterer, at det er ved at være sidste udkald med en gulvafslibning for ikke at sige en forudgående gulvafhøvling, hvorefter man måske hellere skal anskaffe sig et nyt gulv – som bliver rigtig dyrt – så kan man godt få travlt med at skaffe de penge.

For guds skyld anbefaler vi dog ikke, at du tager hurtige kviklån for at finansiere din gulvafslibning. Det bedste bud fra os er at snakke med banken eller familien, der nok bedre kan hjælpe dig med en afbetalingsordning, der er mere fordelagtig.

 

Flere Nyheder