Faste og løse aftaler med en psykolog

11 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nogle gange går man til en psykolog, fordi man bakser med noget bestemt, som man gerne vil have hjælp til at vende, dreje og få bedre styr på.

Her kan man så besøge ens vante psykolog i Odense over nogle gange med jævne mellemrum, til man selv – og psykologen mener – man er nået dertil, hvor det ikke er så presserende problem længere, eller man selv kan finde ud af at håndtere det – og måske er det endda gået helt væk!

Andre mennesker vælger at besøge ens psykolog over nogle vante tidspunkter, fordi man godt lige kan lide at vende situationen i ens verden med en psykolog, som man ikke har daglig omgang med, der uden at have følelser investeret kan hjælpe med at fortolke og forholde sig til de ting, der sker i ens liv, om det er positivt, negativt eller bare et sted i midten.

image

Brug psykologen, som du har brug for vedkommende

Hvis man så har aftalt det næste møde, så kan det være, der sker noget i mellemtiden, som man har brug for at snakke med, da det er aktuelt nu, hvor det er friskt, og man bedre kan forholde sig til det, så man ikke kan vente, til den næste aftale dukker op.

For til den tid er mindet om den situation måske ikke så friskt i erindringen længere, men man har stadig brug for at komme omkring det.

Derfor kan det være på sin plads at vælge en ekstratid for at se psykologen og få talt det igennem, som der er sket – om det er skidt eller godt.

Så kan man måske droppe den næste aftale, eller man kan lade den komme, som det ellers var planlagt.

Selvfølgelig kommer det også an på, hvor meget plads psykologen har i kalenderen, men det kan jo være, man er heldig.

Flere Nyheder