Få råd og vejledning, når du skal have vækstlys

17 november 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Er det første gang, du skal forsøge dig med vækstlys, kan du med fordel få råd og vejledning, inden du beslutter dig for at købe. Som med så meget andet er der forskel på pris og kvalitet. Men der er også forskel på hvilken farve lys du vælger i forhold til pris. Jo “grimmere” farve du vælger jo billigere.

Lilla lys i stuen er det nok de færreste der syntes er fantastisk. Du kan med fordel få råd og vejledning af mr.perfect.dk, når du skal beslutte dig, så du kommer hjem med det helt rigtige.

image

Hvorfor vækstlys?

Hvis du har et ønske om at forlænge havesæsonen eller starte havesæsonen før, så har du har store og sunde planter når foråret kommer og vejrforholdene er til udplantning, så er vækstlys en fantastisk mulighed. Har du pladsen kan du reelt også være selvforsynende med grønt året rundt og dyrke salat, chili, tomater og mange andre planter. Det eneste det kræver er plads og vækstlys.

Vækstlys er kunstigt lys som man primært giver sine planter og stiklinger i de mørke måneder. Hvis planterne ikke får den nødvendige lys bliver de lange og tynde fordi de strækker sig efter efter lyset, frem for at blive sunde og stærke. Du bruger også vækstlyset om vinteren fordi der er lys nok om sommeren og hvis planterne får lys hele døgnet rundt stresses de og det har de ikke godt af.

Lys akvariet op

At bruge vækstlyset til at dyrke planter er ikke det eneste du kan bruge vækstlys til. Du kan også vælge at lyse dit akvarie op med vækstlys. Ved at bruge vækstlys giver du akvarieplanterne de bedste betingelser til fordel for fiskene. Den rette belysning hele døgnet rundt skaber de bedste betingelser for fiskene, som bliver sundere og mindre stresset. Nøjagtig som mennesker bliver med det rette lys.

Flere Nyheder