Få mere ud af din terrasse

22 januar 2021 Maya Hindsberg

Terrasser er dyre, men ofte en god investering. En terrasse pris kan variere, afhængig af, hvilken type terrasse du ønsker, men fælles er, at du gerne vil have mest muligt ud af din terrasse. Det kan du gøre med en hyndeboks, en sandkasse eller måske en flytbar bar eller smart opbevaring. Der kan være mange måder at optimere ens terrasse, så man får mest ud af den, når man nu har brugt mange penge på den. 

Smart opbevaring

Hvis du har en overdækket terrasse, som er hævet en smule over jorden, f.eks. hvis den er i højde med huset, så er der med stor sandsynlighed et hulrum under gulvbrædderne. Det er god plads, så det kan lige så godt udnyttes til opbevaring. Det er et forholdsvis ligetil gør det selv projekt.

Du saver blot gulvbrædderne over, og samler dem på bagsiden med tværgående brædder, så de kan bruges som låger. Derefter sætter du et hængsel på, og så har du et nemt opbevaringsrum, du kan komme til. Det kan være en god ide at isolere det en smule, afhængig af, hvad du vil opbevare der, så det ikke får fugt nedefra. Det kan f.eks. være oplagt at opbevare haveredskaber der.

Lad din hyndeboks have flere funktioner

Hvis ikke du har mulighed for den ovenstående løsning, men stadig har problemer med opbevaringsplads, så kan du overveje at lave dig en hyndeboks. Problemet med dem man køber, er nemlig, at de hverken rummer særlig meget, og de er også for høje til at sidde på.

Hvis du bygger en hyndeboks selv, kan du lave nogen med stor rummelighed, og som er lavere, så de bliver rare at sidde på. Det kan være en smart og alsidig løsning, som både skaber opbevaringsplads og hygge på din terrasse. Der er jo ingen grund til, ikke at bruge pladsen optimalt. 

Flere Nyheder