Få malet dit hus af en professionel maler

02 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du et hus som trænger til en kærlig hånd og som trænger til at blive muret op og efterfølgende malet er det en god ide at starte med at få sandblæst husets vægge. En sandblæsning vil fjerne gammel maling, skidt og snavs fra huset vægge og efterlade dem nøgne. Herefter er det først murens tur til at mure væggene op, før de bliver malet. Det kunne f.eks. være malerfirmaet malerkoege.dk, der stod for opgaven.

Ved at starte med en sandblæsning vil det endelige resultat af arbejdet og den færdige maling blive langt flottere, end hvis man blot havde muret diverse revner og så efterfølgende malet. Samtidig vil huset holde sig pænere i længere tid og du slipper for at få det gjort igen inden for den næste årrække.

image

Valg af de rigtige håndværkere

Når du skal have muret dit hus og efterfølgende malet det vil der være flere former for håndværkere ind over. Du har flere muligheder. Du kan vælge at finde et firma der kan levere en totalløsning med både en murer og en maler eller du kan vælge først at få en murer ud og så en maler. De fleste håndværkere har samarbejdsaftaler med andre firmaer, i tilfælde af at der skal laves andet end lige det der er deres fagområde. 

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning er det en god ide at indhente flere tilbud. Hent gerne mere end tre. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet, samtidig med at du ikke ved et uheld for sagt ja til området dyreste eller til den billigste, som har givet så billigt et tilbud, at han reelt ikke har tid til at lave et ordentligt stykke arbejde.

Brug også gerne tid på at indhente referanser. Enten direkte hos firmaet eller f.eks. på Trustpilot.

Flere Nyheder