En Flexfit er et godt gemmested

27 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Ja, du læste rigtigt: Det handler om, at en Flexfit er et godt sted at gennem nogle ting, og det handler ikke om, hvor man kan gemme en Flexfit cap.

Det er godt nok ikke så meget, du kan gemme derunder, men det er tit små ting, som der er værd at gemme væk, så andre ikke kan finde dem såsom kreditkort, en billet, pengesedler og mere til – og så er det meget smart, hvis du virkelig har svært ved at finde andre steder på kroppen, du vil opbevare det.

Der er sjældent nogle, der overvejer at kigge her; det skal da kun være, når du skal ind på et koncertsted eller til et andet arrangement, hvor sikkerheden er stor, så man skal kontrolleres under ens hat, om man gemmer noget her – det kunne være i en lufthavn.

flexfit

Der er plads til nogle ting under ens Flexfit cap

Dog skal man ikke gemme noget her for længe, hvis man ikke kan sætte det fast med et spænde eller noget klisterbånd, for ellers kan det måske falde ud, uden man ser det, og hvis ens Flexfit blæser af knoppen, så skal man måske pludselig beslutte sig om, hvorvidt man vil løbe efter den eller det, som man gemte under den.

For de to ting – måske flere – kan blæse i hver sin retning, og det er ikke sikkert, man har en anden person, der kan hjælpe med at rende efter den anden ting, og har man også lige aftalt det på forhånd, så man ikke løber efter den samme ting?

Derfor er det også bedst, hvis man sørger for, at man kun gemmer en enkelt ting oppe under hatten, eller at de er bundet sammen på en eller anden måde, hvis der er flere ting, så de ikke kan ende i flere forskellige retninger, hvis man skulle tabe dem.

Flere Nyheder